dilluns, 6 de maig del 2013

T'interessa?

Ets de les persones que...

- Et fa fàstic canviar un bolquer d’un nadó?
- Canvies un bolquer de forma ràpida perquè no suportes aquest moment?
- Prioritzes les “activitats educatives” més que canviar un bolquer?
- Creus que els infants (per la seva edat) no se’n donen compte d’aquest moment, de les teves actituds i de les teves accions?

Doncs et recomanem que NO miris el nostre vídeo documental sobre el canvi de bolquers, ja que nosaltres som de les persones que...

- Trobem que el moment del canvi del bolquer és un moment màgic, especial i íntim, i  que s’ha de viure amb emoció i amb alegria.
- Defensem que el canvi de bolquers s’ha de fer amb temps, sense presses.
- Pensem que totes les activitats que es fan amb els infants són igual d’educatives, no hi ha una jerarquització de propostes, d’activitats.
- Creiem que el moment del canvi del bolquer és un moment amb possibilitat de crear una relació càlida i afectiva entre nadó i adult; un moment per transmetre seguretat i confiança a l'infant per créixer; un moment per apreciar les capacitats dels infants; un moment per donar l’oportunitat de participar als nadons en aquesta activitat, per fer-lo més autònom...

Si ets com nosaltres, et convidem a veure el nostre vídeo documental i a dur una pràctica coherent amb els nostres principis.

(per raons d’autoritzacions i de drets, el vídeo documental no es penjarà a aquest blog. No obstant això, si t’interessa saber més sobre el tema, pots investigar sobre els principis d’Emmi Pikler, ja que nosaltres ens hem basat en aquesta autora per fer el documental).
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada